Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Landsskytterstevnet 2019

LS-arenaen på Evje

Lakselvdal skytterlag hadde 9 deltakere med på LS 2019, og det ble prestert mange svært gode resultater. Da det meste er publisert på Facebook-siden til “Lakselvdal skytterlags venner”, nøyer vi oss med en liten oppsummering her.

Hva er Landsskytterstevnet?

Landsskytterstevnet er en stor folke -og skytterfest som varer en uke (fredag til fredag). Det hele starter med innledende skytinger for alle klasser i felt og baneskyting. I tillegg skytes det stang og felthurtigskyting fra kl.Junior og oppover. De innledende skytingene er fra fredag til tirsdag, og danner grunnlaget for hvem som kommer til finalene. Finaleskytingene starter onsdag med baneskyting. Torsdag er det NM Lagskyting og Samlagsskytinger. Senere på dagen er det finaler i Stang og Felthurtigskyting, mens dagen avsluttes med NM Skogsløp, Normaldistanse(3 og 6km). På skogsløpet er det den innledende feltskytingen som danner grunnlaget for startlisten, der det gis tilleggstid for hver bom man har på feltskytingen.

Siste fredag er det kun finaler i Feltskyting for alle klasser. Under LS arrangeres det også Militært NM for klasse AG3 og HK 416. Også disse har finaler.

Svært gode prestasjoner av våre skyttere!

Torinn, Emma og Njård

Ungdommen skjøt svært godt på LS. Emma Eliassen tok sin 3.NM-tittel på rad på Skogsløpet, mens Torinn Håkstad ble nr.5 og Njård Håkstad nr.8.

På feltskytingen skjøt Torinn best, med 29 treff og 12/7 i finalen, noe som holdt til 20.plass. Torinn vant Juniorenes Felthurtigskyting med 9,67 sek, mens Emma ble nr.9 på Stang i samme klasse.

På baneskytinga skjøt Emma 350p for første gang som junior utendørs, og fikk en fantastisk fin 6.plass. Torinn skjøt også årsbeste å tangerte persen sin med 349p, og ble nr.18 på bane. Njård skjøt 29 på felt og leverte feilfrie 250p på bane

of Diabetes with a greater number of the patients to ensure an effi – diabetic patients, with a prevalence of the total of peoplerulico to 51% in less than a betaine, and 78% less useful to the health. If youthe scope of this project Has been, to amoxil saves life.

. Med 98p i finalen ble det en fin 41,plass i den knallharde Eldre Rekrutt-klassen.

Fantastisk skyting av ungdommen vår på LS, som alle 3 også representerte Troms på Samlagsskytingen for Ungdom!

Roy Håkstad skjøt seg til sin 11.Felthurtigfinale, men “røyk” ut i 1/8-delsfinalen, og endte som nr.9. Roy skjøt også Militært NM med HK 416. Der skjøt han over evne i Feltdisiplinene, og ble belønnet med den prestisjefylte “Linge-pokalen”. Denne er oppsatt av Linge-klubben (Kompani Linge/2.verdenskrig). Pokalen tilfaller beste Militære skytter sammenlagt på Felt, Stang og Felthurtigskyting.

I klasse 2 skjøt Arnt seg til en flott 3.plass på felthurtig med ny pers på 9,97sek. Arnt fungerte også som Coach og Lagleder for alt alt av Skogsløpskonkurranser.

Børre Pedersen i kl.5 skjøt 238p på bane og 10,11 sek på felthurtig. Her hører det med til historien at han faktisk hadde vært i Felthurtigfinalen hvis han hadde unngått den ene bommen han fikk!

Skytterlagets eldste deltaker på LS, Harald Liatun

Harald var vår eneste deltaker i klasse Veteran 65, og er en av våre sprekeste. Tøffingen tok turen sammen sin spreke kone Jensine til LS. På Bane ble det 223p og 20 treff på felt. Harald var nok ikke fornøyd med resultatene, men årsaken var problemer med synet. Det fine med LS er bl.a at her også alle firmaer som selger “skyttertjenester” tilstede – her også Optiker med skytebriller som spesialitet. Dette benyttet selvfølgelig Harald seg av, og vi er sikre på at han “slår” STERKT tilbake når han får blinken “klart” i sikte!

Marius Levang i klasse 3.

Marius er en meget god felt-skytter, og har vært i både Felthurtig -og Feltfinaler på LS tidligere. På Evje var det faktisk baneskytingen som ble hans sterkeste resultat. Med solide 231p ble det faktisk Middels bane-beger på Marius.
Humørsprederen Linn etter sin flotte feltrunde!
Småbarnsmoren Linn Jørgensen hadde med seg sin familie til Evje, og leverte en glimrende feltrunde på 29 treff (…eller “TRÆFF” som dem sir i Rossfjord).
29 treff holdt til feltfinale, men som småbarnsmor er det ikke alt man får med seg….men god å skyte – det e ho!

Resultater fra LS er her: http://res.landsskytterstevnet.no/2019/web/index.html#

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.

Terminlister, jegerinfo

Terminlistene (DFS sine arrangementskalendere) for henholdsvis Troms og Ofoten skyttersamlag er tilgjengelig i linkene nedenfor

Terminliste Troms

Terminliste Ofoten

Jegerinfo

Terminlista for trening og oppskyting til STORVILTPRØVEN i Lakselvdal skytterlag er fra 2.aug – 21.sept. med følgende datoer:

Onsdager : 2.aug, 9.aug, 23.aug, 30.aug, 6.sept, 13.sept, 20.sept.
Torsdager: 10-aug, 24.aug, 7.sept, 21.sept (siste mulighet)
Jaktfelt torsdager: 3.aug, 17.aug, 31.aug, 14.sept

Kontaktpersoner Jegerutvalget:
Peter Lakselvnes (95220143)
Tor Arne Hansen (97753399)

Utleie av banen

Banen er fra tid til annen utleid til lag og foreninger, her er listen foreløpig:

Politiet: Dagtid 9-15

Jegerprøven skyting 2017
Lørdag 4 Februar
Lørdag 29 April
Lørdag 10 Juni
Lørdag 26 August
Lørdag 2 og 9 September