Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Lakselvdal i “støtet” – 3 klasse-seiere på Høststevne og Dobbelt Samlagsmester!

Torinn Håkstad vant kl.Junior på Høststevnet (248p), og ble nr.2 på innledende felthurtig (alle klasser) på SM med 9,57sek, mens Hallgeir Myhre imponerte med seier på innledende felthurtig SM med 8,21 sek.

Sterk Baneskyting på Høststevnet!!

Knut Silkoset skjøt sterke 244p i klasse 2, og vant sin klasse. Silja Nordmo-Breivik skjøt 239p og ble nr.4. I klasse Rekrutt ble Truls Ringstad nr.2 etter å ha levert fine 236p. Njård Håkstad vant Eldre Rekrutt med 248p, mens Benjamin Nordmo Breivik skjøt pene 239p. Lakselvdals beste senior (kl.3-5) ble Børre Pedersen med 240p.

Resultater fra Høststevnet og Innledende skytinger SM Stang og Felthurtig er her https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?search=True&registered=&type=FeltHurtig&region=&year=2019&includeLocal=False&querystring=&eventId=182497&class=5,4,3,2,1,V55,V65,V73,J,ER,R,NU,HK416,JEG,NV

Dobbelt Samlagsmester!

Roy Håkstad ble dobbelt Samlagsmester på Stang og Felthurtigskyting. I finalen ble det 23 treff på Stang, og 6.98sek på Felthurtig, noe som holdt til at han tok sin 10.Felthurtigseier og 8.Stangseier på Samlagsmesterskapet.

Lakselvdalingene hadde mange skyttere kvalifisert for finalene. Børre Pedersen vant innledende Stangskyting med 23 treff foran Roy Håkstad med samme antall treff. På felthurtig tok Lakselvdal som nevnt dobbelt i innledende med Torinn og Hallgeir, mens Roy hadde 3.beste tid med sin HK416.

Børre med napp i prestisjefylt Vandrepremie!

Børre Pedersen hadde beste plass-siffer på innledende Stang og Felthurtigskyting, og tok dermed det aller første nappet i den ny-oppsatte Vandrepremien gitt av Vestre Målselv og Bjørnen skytterlag. Børre var desverre forhindret fra å delta i finalene på hurtigskytinga!

Comments are closed.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.

Terminlister, jegerinfo

Terminlistene (DFS sine arrangementskalendere) for henholdsvis Troms og Ofoten skyttersamlag er tilgjengelig i linkene nedenfor

Terminliste Troms

Terminliste Ofoten

Jegerinfo

Terminlista for trening og oppskyting til STORVILTPRØVEN i Lakselvdal skytterlag er fra 2.aug – 21.sept. med følgende datoer:

Onsdager : 2.aug, 9.aug, 23.aug, 30.aug, 6.sept, 13.sept, 20.sept.
Torsdager: 10-aug, 24.aug, 7.sept, 21.sept (siste mulighet)
Jaktfelt torsdager: 3.aug, 17.aug, 31.aug, 14.sept

Kontaktpersoner Jegerutvalget:
Peter Lakselvnes (95220143)
Tor Arne Hansen (97753399)

Utleie av banen

Banen er fra tid til annen utleid til lag og foreninger, her er listen foreløpig:

Politiet: Dagtid 9-15

Jegerprøven skyting 2017
Lørdag 4 Februar
Lørdag 29 April
Lørdag 10 Juni
Lørdag 26 August
Lørdag 2 og 9 September