Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Info om Korona-situasjon for Lakselvdal skytterlag!

Lakselvdal skytterlag avholdt styremøte forrige uke, og der ble bl.a Korona-situasjonen drøftet. Vi har så langt fulgt retningslinjene fra DFS sentralt, og det ser ut til at vi kan starte opp med litt organisert trening og aktivitet.

Ungdomsutvalget har planer om å starte opp innendørsskyting (15m) igjen, all den tid det kan ta tid før vi kan starte skyting på 100m pga. snøforholdene og at vi skal bygge om skivene på 100m. Vi har fått 6 nye laser-skiver fra MegaLink, og vi planlegger å bygge om grava på 100m for å få disse installert på en riktig måte. De nye 100m-skivene har samme teknologi som våre 15m-skiver, og det kreves at skivene blir bygget inn for beskyttelse for vær&vind. Arbeidene vil starte så snart snøforholdene tillater dette.

Ungdomsutvalget kommer med info når de starter opp den organiserte treningen.

Bewi Synbra-stevnet er utsatt, og Giro`d Midtsommer avlyst!

Vi har besluttet å utsette Bewi Synbra-stevnet (bane,stang,felthurtig) som egentlig skulle vært arrangert siste helga i Juni, til medio august. Grunnen til dette er både Korona-situasjon og snøforholdene som gjør at ombyggingen av de nye 100m-skivene ikke kan starte ennå. I samråd med Storfjord og Storsteinnes skytterlag, har vi også besluttet å avlyse årets Giro d`Midtsommer.

Her er DFS sine retningslinjer for den nåværende Koronasituasjon:

sjekk denne linkenhttps://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2020/Informasjon-om-korona-krisen/

Her er det vi kan forvente jf. Presidenten i DFS:https://dfsgrasrot.no/norsk-skyttertidende/article/koronasignaler-fra-skytterstyret

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.