Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

NNM 15m midtre Krets UTSATT!

Lakselvdal skytterlag har besluttet å utsette NNM innendørs som skulle blitt arrangert siste helga i februar i Lakselvdal. Stevnet er utsatt på ubestemt tid, og senest innen utgangen av 2021. Beslutningen er tatt etter rådføring med Samlaget, Nord-Norges Kretsen og administrasjonen i DFS sentralt. Årsaken til utsettelsen er den nåværende situasjonen for Korona-pandemien.

Håper fortsatt på Vikingsmellen!

Lakselvdal skytterlag planlegger og håper fortsatt på at vi kan arrangere feltstevnet Vikingsmellen, som er terminfestet etter påske – nemlig 9.-10.april. Det er selvfølgelig Korona-situasjonen og føringene fra DFS som vil avgjøre om vi kan gjennomføre på planlagt dato.

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.