Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

101 deltakere på Bewi Synbra stevnet lørdag!

Lørdag 26.juni arrangerte Lakselvdal skytterlag Bewi Synbra-stevnet med gledelige 101 deltakere fra Hammerfest i nord til Lofoten i sør. Gjensynsgleden var svært stor da “skytterfamilien” endelig kunne samles til åpent skytterstevne igjen. Det ble skutt både Bane, Stang og Felthurtigskyting i perfekte skyteforhold, med overskyet og tilnærmet vindstille.

At flere skyttere har benyttet Korona-perioden til å trene skyting – er helt klart, da det ble levert mange sterke resultater.

Presselista kan sees her:

Anna Kristine og Sigve imponerte!

Anna Kristine Svendli, Storsteinnes imponerte med 350p i klasse Eldre Rekrutt, der hun på grunnlaget skjøt utrolige 8 stk 10,9!!

Sigve Chrisander Iversen fra Storfjord ble Stevnevinner i kl.3-5 med imponerende 345p. Unggutten som studerer i Oslo blir vi nok å se i Skytternes Mestermøte 10.august.

Mange sterke prestasjoner av de unge Lakselvdal-skytterne!

Njård W. Håkstad vant klasse Junior med ny pers 345p på Bane. Njård “perset” også på Felthurtig, der han ble nr.3 totalt av alle med solide 8,56sek. Seier ble det også på Njård under Midtsommerstevnet i Storfjord. I Junior ble det også ny “pers” på Benjamin Nordmo-Breivik, som ble nr.3.

I Eldre Rekrutt debuterte både Truls Ringstad og Noah Amadeus Guttormsen med å skyte grovkaliber 6,5. Begge to skjøt imponerende godt til å ikke ha skutt tidligere med kal.6,5. I Nybegynner Ungdom hadde vi med Celine Pedersen og Joakim Nordmo Breivik, som begge skjøt godt.

Lakselvdal dominerte i Hutig-øvelsene!

Marius M. Levang vant Felthurtig med fantastiske 6,83 sek, noe som bare var 39/100 bak Banerekorden! I felthurtig tok Lakselvdal de 5 første plassene. Bak Marius fulgte Roy Håkstad med 7,71, Njård Håkstad 8,56, Truls Pedersen 9,00 og Torinn Håkstad med 9,69. Det var hele 25 deltakere i Felthurtig.

Det ble dobbelt Lakselvdal på Stangskytinga, der Roy Håkstad vant med 27 treff foran Truls Pedersen med 24 treff.

Ingolf “Olja Blues” Mortensen med det mest orginale liggeunderlaget av alle deltakerne!
Olja skjøt godt i Veteran 65, og endte på hele 246p.

På Baneskytingen ble Truls Pedersen vår beste kl.3-5 skytter, med 335p og 9.plass i stevnet. Cato Nordmo-Stykket ble best i kl.2 med 5.plass. I Kikkertklassen hadde vi med 2 skyttere som skjøt godt – Odd Lingrasmo og Arnold Hauan.

Se alle resultater her: https://www.dfs.no/aktuelt-na/resultater/?search=True&registered=&type=Bane&region=&year=2021&includeLocal=False&querystring=&eventId=203860

Ini Sofie Einarsen vant Høytrykkspyleren!

Det ble Falken-skytteren Ini Sofie Einarsen som ble trukket ut som den heldige vinneren av en ny Høytrykkspyler sponset av Pedros Inventar.
VI GRATULERER!

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.