Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

JegerCupen er i gang!

Øyvind og Trond Lingrasmo “in action” mot REV og STEINBUKKEN

JegerCupen 2021 er godt i gang etter at 1.runde ble arrangert i Lakselvdal onsdag 28.juli. Til tross for “ferietid” hadde hele 20 JEGERE funnet veien til Lakselvdal , der det ble vist veldig mye bra skyting. Dette var 1.runde av totalt 5 runder, der 3 runder er tellende i sammendraget for Cupen. Selv om man ikke deltar på minst 3 cup-runder, er det selvfølgelig mulig å bare delta kun for å prøve egne ferdigheter. Neste runde er 18.august, med påmelding fra 17.30-19.00.

Far og datter Silkoset skjøt BEST!

Knut “Silkepus” Silkoset skjøt imponerende i 1.runde av JegerCupen. Han leverte 25 treff med 201 poeng av max 25/220p oppnåelig. Datter Henny Silkoset skjøt best i KVINNE-klassen med sterke 24/167. Ekstra moro at Knut skjøt så bra, siden han har mye av æren for at Lakselvdal har fått på plass opplegget med skyting på elektroniske “dyrefigurer”. Her ligger det mange dugnadstimer i bunn for å få til dette.

Resultater:

Det var bare 3 jeger som klarte å skyte “fullt hus” med 25 treff. Foruten Knut med flest poeng, hadde Tor Magne Svendli (Øvre Målselv) og Håvard Mortensen (Tromsø) også imponerende 25 treff.

Her er resultatene for 1. runde:

Prestisjefylt Lagskyting!

JegerCupen har egen Lagskyting, der de 3 beste rundene for hvert lag teller sammenlagt for å få aksje i Vandretrofeet. Etter første runde er det Lingrasmo-“karran” fra Breivikeidet som leder med 71 treff. På laget er Odd, Trond og Øyvind, som alle skjøt jevnt og godt!

Det er fortsatt mulig å melde på Lag i de neste rundene,

Resultatene for Lagskytinga ligger her:

God stemning på JegerCupen!

Tor Magne Svendli fra Øvre Målselv var fornøyd med egen skyting. Tor Magne er for øvrig Leder i Øvre Målselv skytterlag, og en ivrig og god Elgjeger/skytter.

Søstrene Lingrasmo, Malene og Tine likte seg på JegerCupen. Malene skjøt forøvrig nesten alle Hold knestående – tøff som ho e!

JegerCupens sponsor var fornøyd!

Arnold Hauan i “J.Hauan&Sønner” var fornøyd med opplegget. I tillegg var han nok fornøyd med å ha slått sitt eget “avkom” med knepne 4 poeng. Både Arnold og hans sønn Leif Martin hadde 21 treff og henholdvis 141 og 137 poeng – jevnere kan det nesten ikke bli!…aner vi en skjerpet duell i neste runde…?

Slik er “feltløypa” på JegerCupen!

  • Fri skytestilling (de fleste foretrekker liggende), der det er tillat med reim.
  • 2 minutter skytetid pr.Hold
  • 5 skudd mot alle tellende Hold – på Innskytingsholdet er det fritt antall skudd på 2 minutter, med anvisning underveis på monitor.
  • Alle Hold skytes mot elektroniske skiver, der man får anvist på skjerm/monitor etter skyting.

Standplass 1 (100m standplass):

Hold Innskyting: Fritt antall prøveskudd mot DFS 100m ti-delt skive. Avstand 100m – ikke tellende.

Hold 1: Reinsdyr (samme som Storviltprøven) avstand 100m. Her kan man oppnå max 5 treff og 45 poeng. Desimalene teller som poeng, og beste oppnåelige desimal er 9 (5 x 9 = 45p).

OBS! På Hold 1 er det mulig for skytteren å skyte dette Hold som Storviltprøven. Dette må skytteren opplyse til Standplassleder før skytingen starter. Storviltprøven koster 300,.- som er ihht. Troms skyttersamlags statutter for Storviltprøven.

Skytterne flytter seg deretter til standplass 2.

Standplass 2 skytes fra “Stang&Felthurtig”-standplassen.

Hold 2: Villsvin avstand ca.129m . Her kan man max. oppnå 5 treff og 50 poeng. (treffene er 10-delt fra 1-10 poeng).

Hold 3: Rev avstand ca.99m.
Her kan man max. oppnå 5 treff og 50 poeng. (treffene er 10-delt fra 1-10 poeng).

Hold 4: Steinbukk avstand ca.207m. Her kan man max. oppnå 5 treff og 50 poeng. (treffene er 10-delt fra 1-10 poeng).

Skytterne flytter seg deretter til Standplass 3.

Standplass 3 (200m standplass)

Hold 5: Elg Venstre avstand 200m Her kan man max. oppnå 5 treff og 25 poeng. Treffsonen er inndelt i er 3,4 eller 5 poeng. Skyter man bare 5ère oppnås max. sum 5 treff og 25 poeng(5×5).

Max. oppnåelig poengsum er 25 treff og 220 poeng. Det rangeres først på antall treff – deretter på poeng. For eksempel er 25 treff og 120 poeng rangert foran 24 treff og 160 poeng.

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.