Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Ny deltakerrekord på JegerCup 3.runde – 34 skyttere med!

Det drar seg virkelig til i JegerCupen etter at hele 34 deltakere deltok onsdag 25.august. Totalt er det nesten 50 skyttere som har deltatt på ett eller flere stevner. Skyteferdighetene er på høyt nivå, og hele 11 Jegere skjøt fullt hus (25 treff) denne runden.

Tett i toppen i Herreklassen!

Sammenlagt etter 3 runder er det Odd Lingrasmo som leder foran Knut Silkoset. Knut hadde forøvrig rundens beste resultat med 25/211, knepent foran Yngve Rognli med 25/210.

Bakfra kommer det hele 6 skyttere som kun har 2 tellende runder, men har fullt hus på begge, og blant disse er det Yngve Rognli som er best med hele 50 treff og 417p. Det hersker ingen tvil om at det kommer til å bli uhyre jevnt i kampen om seieren i Herreklassen.

Studerer man resultatlista nøye, vil man se at svært mange skyttere har forbedret sine resultat for hver runde, så her er det meget god progresjon.

Jevnt også i Dameklassen!

I Dameklassen er det 5 deltakere, og det er Henny Silkoset som leder 3 treff foran Rebekka Sommerseth. Her kommer det også til å bli jevnt om seieren, og intet er avgjort!

Her er resultatlista for 3.runde:

4. runde er 8.september!

Onsdag 8.september er 4.runde i JegerCupen, med påmelding fra 17.-19. Ingolf “Olja Blues” har ordnet lys på skivene, så ingen trenger å være bekymret for at det blir tidligere mørkt!

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.