Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Roy ble Dobbeltmester i Hurtigskyting!

Lørdag 28.august arrangerte Lakselvdal Samlagsmesterskap i Stang og Felthurtigskyting i Lakselvdalen.

Det ble først skutt innledende skytinger i begge disipliner som kvalifisering til Finalene. Roy Håkstad vant både innledende på Stang (25 treff) og Felthurtig (8,42sek). Lakselvdal hadde også med Børre Pedersen og Njård Håkstad på begge finalene, i tillegg til Ingolf “Olja” Mortensen på Felthurtig.

I Stangfinalen var det de 10 beste som fikk skyte finale. Her var Roy best med 23 treff, foran Tore Nilsen fra Storfjord med 21 treff. Njård Håkstad ble nr.6 til slutt.

Duellfinale i Felthurtig!

Felthurtigfinalen ble skutt etter samme “modell” som på Landsskytterstevnet, med duellskyting der det var om å gjøre å treffe de 3 felthurtigblinkene før motstanderen.

Her ble det mange morsomme og tette dueller. Njård Håkstad (17) slo først ut lagkompis Ingolf “Olja” Mortensen(70), før han møtte Leder i Lakselvdal Børre Pedersen i neste duell. Njård levnet ingen tvil – og slo Børre! I Semifinalen møtte Njård LS-finalist fra 2014 – Jostein Rubbås Risvik. Etter en svært tett duell, var det Jostein som traff kjappest – og var klar for finale.

Roy Håkstad slo Bård Kaasen, Kvænangen i sin Kvartfinale, og deretter Bjørnar Boberg, Kvænangen i Semifinalen. Bjørnar hadde på sin ferd bl.a. slått ut Felthurtigmester fra 2013 – Tore Nilsen, Storfjord.

I finalen mellom Jostein og Roy var best av 3 dueller. Der ble det noen bom på begge skytterne, men Roy var raskest å treffe de 3 blinkene og vant 2-0 i duellene. Det var for øvrig Roy`s 9. SM tittel på Stang og 11. SM tittel på Felthurtig.

Dagens tøffeste var Emil Andreas!

Dagens tøffeste deltaker var uten tvil Junioren Emil Andreas Henriksen Øvergår fra Øvre Målselv skytterlag. Emil deltok for første gang på SM i hurtigskyting, til tross for at han bare hadde prøvd stang og felthurtig en gang før. På Stang skjøt Emil 8 og 9 skudd på hvert hold, og endte på fine 11 treff totalt i debuten. Kjappe ladegrep og fin rytme på stang viste at her er det potensiale for videre satsing.

Emil leverte også flott på felthurtig, der han tapte mot lagkompis og super-rutinerte Jostein R. Risvik i Kvartfinalen. Her viste Emil også hurtighet både i nedsprang og ladegrep.

Arrangementet gikk fint og stemningen var høy hele veien. Deltakerantallet var litt skuffende med bare 15 deltakere. Til tross for det, var det godt kvalitetsnivå på de deltakende skyttere.

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.