Live visning

Linkene til grafisk livevisning og live resultatservice er tilgjengelig i linkene nedenfor

Livevisning

Live resultatservice

Sponsorer
Admin

Viktig info fra Årsmøtet – STERK ungdomssatsing!

Årsmøtet vedtok Styrets budsjettforslag, der der skal satses enda mer på ungdommen. Gjenvalgt leder i Ungdomsutvalget, Henny Silkoset ønsket enda mer midler til rekrutteringsarbeidet.

I tillegg til planlagt Skyteskole over nyttår, legges det opp til enda mere sosiale tiltak for ungdommen. Det planlegges også “Fellesturer” på stevner, der hele skytterlaget tar felles buss til stevner, og skyter sammen – gammel som ung! To turer er under planlegging, og det er Samlagsmesterskapet 15m i Storfjord, og Minnestevnet (Bjørnen&Vestre Målselv) i midten av juni.

Gratis stevnedeltakelse og ammo til ungdommen!

Årsmøtet vedtok også styrets forslag i budsjettet til å stimulere ungdommen til å delta på stevner. Landsskytterstevnet går i 2022 i Bodø, og NNM i Bø i Vesterålen. Her håper vi spesielt på mange unge deltakere fra Lakselvdal.

Følgende tiltak gjelder fra 1.okt 2021 til 1.okt.2022, og gjelder alle våre Rekrutteringsskyttere (10-25år, ungdom og studenter).

  1. Gratis ammunisjon kal.22 til trening og stevner (videreføring av gjeldende ordning).
  2. Gratis påmeldingsavgift på alle åpne stevner og Mesterskap. Skytterlaget etterbetaler påmeldingsavgiften hver 2.måned jf. den enkeltes stevnedeltakelse. (Trenger ikke kvittering, da alle stevner registreres i “mitt dfs”).
  3. Gratis ammunisjon kal.6,5 Rekrutt på alle åpne stevner og Mesterskap. Ammunisjonen kvitteres ut hos Ammunisjonsforvalter (Ingolf Mortensen) i forkant av en stevneperiode, og ajourføres etter endt stevneperiode. (MERK: Gratis ammo kun på stevner, for trening – se pkt.4)
  4. Subsidie ordningen for kal.6,5 Rekrutt har vært, og er 50% rabatt på fabrikkammunisjon for Rekrutteringsskyttere. Det samme gjelder for ladekomponenter for de som lader Rekrutt ammunisjon.

Ammunisjon subsidier for voksne:

Skytterlaget subsidierer ladekomponenter for DFS konkurranse/treningsammunisjon med 40% (Norma og Sierra). Ladekomponenter bestilles gjennom skytterlaget i november hvert år.

Skytterlaget har pr.nå på lager 2000stk kuler kal.6,5 Sierra 140grain, og 1500stk kuler kal.6,5 Sierra 144 grain.

Viktige datoer i 2022:

  1. Lørdag 8.januar. Lakselvdal arrangerer 15m stevnet “Piggtindstevnet”
  2. Lørdag 5.februar planlegges Årsfest.
  3. Vikingsmellen er planlagt fre-lør 1.-2.april
  4. BewiSynbra Stevnet 24.-25.juni

Comments are closed.

Lakselvdal nettbutikk

Supporter.no tilbyr mulighet for å kjøpe jakker og gensere, luer og andre effekter.

DFS hjemmeside

DFS sine hjemmesider inneholder alt man trenger av info for å melde seg på Landsskytterstevnet, NNM, Norgescup etc.

Her kan man også lese seg opp på aktuelle nyhetssaker, utdanningstilbud osv.

Kort sagt anbefales det opptil flere ukentlige besøk på DFS sine sider.